قابل توجه دانشجویان گرامی ؛

اعلام شرایط واگذاری خوابگاه تابستانی
قابل توجه دانشجویان گرامی ؛

شرایط واگذاری خوابگاه تابستانی

1- دانشجویان غیربومی مقطع دکتری که پروپوزال خود را به تصویب رسانده باشند می توانند از خوابگاه تابستانی برخوردار شوند. (در صورت وجود ظرفیت به سایر دانشجویان دکتری با اولویت هایی مانند دارا بودن نمره آزمون جامع، رتبه، معدل، عدم اشتغال، عدم بورسیه، مسافت شهرستان و وضعیت اقتصادی، خوابگاه ارائه خواهد شد).

2- دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در صورت داشتن سنوات مجازوتصویب پروپوزال ، مشروط به دفاع از پایان نامه خود تا پایان تابستان 98، می توانند از خوابگاه تابستانی برخوردار شوند. (درمهرماه 98  برای دانشجویانی که از خوابگاه تابستانی استفاده نمایند، درصورت وجود فضای خالی بعد ازاسکان سایر دانشجویان با ارائه انتخاب واحد امکان تخصیص خوابگاه وجود خواهد داشت.)

3- دانشجویان واجد شرایط باید متعهد شوند که در مهلت مقرر از پایان نامه و یا رساله خود دفاع کنند.

3- عدم بدهی اجاره بهای خوابگاه و میزان پایبندی به قوانین خوابگاهی، نیز از ملاک های ارائه خوابگاه تابستانی می باشد.