بازدید از تعاونی سازه فولاد هرمس

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۹۹۹ اخبار دانشکده
.
 بازدید از تعاونی سازه فولاد هرمس

گزارش بازدید دانشجویان درس اصول آموزش و ترویج تعاونی ها از تعاونی سازه فولاد هرمس

مورخ28/1/1397

تعاونی سازه فولاد هرمس در سال1366 در حیطه ی بولبرینگ فعالیت خود را شروع کرده و با گسترش حیطه ی کاری خود در سازه های خودرو به یکی از موفق ترین تعاونی ها در زمینه ی کارآفرینی و اشتغال و تولید کالای ایرانی با قیمت کم و عرضه ی آنها در داخل و بصورت صادرات پرداخته است.

دانشجویان تعاون و رفاه اجتماعی به همراهی جناب اقای دکتر عالمی نیسی و دبیر انجمن تعاون خانم ارشدی ضمن بازدید از سوله های تعاونی به معرفی کالا و روند ساخت آنان پرداخته شد و در ادامه درباره ی زمینه ی چرایی ایجاد تعاونی به بعد همکاری در بین کارخانه ها و شرکت ها پرداخته شد که ایجاد تعاونی ضمن بالا بردن روحیه ی همکاری با یکدیگر باعث شکل گیری فرایند اقتصادی سالم و شفاف تری میشود.

در ادامه با ضمن خشنودی از ایجاد تعاونی و شکوفایی در استقلال تولید کالای ایرانی به پاره ای از مشکلات در سر راه تولیدکنندگان پرداختند.

به امید استمرار ارتباط بین دانشجویان تعاون با تعاونی های کشور