برگزاری نشست سالیانه مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه

۱۸ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۸۸۷ اطلاعیه های آموزشی
۱۹ آذرماه - سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری
برگزاری نشست سالیانه مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه

نشست سالیانه مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی ۱۹ آذرماه در محل سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار می گردد.

دکتر محمد زاهدی اصل دبیر مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی ضمن اعلام این خبر گفت: این نشست به منظور انتخاب اعضای هیات مدیره و بازرسان جدید برگزار می گردد. او با دعوت از کلیه اعضای هیات علمی دانشگاه برای شرکت در این مجمع گفت: کلیه اعضای هیات علمی عضو بالقوه این مجمع هستند و همکاران علمی می توانند با حضور در این نشست با تکمیل فرم عضویت مجمع علاوه بر عضویت به عنوان نامزد انتخابات نیز شرکت داشته باشند.

دبیر مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص حق رای اعضایی که امکان حضور در این مجمع را ندارند بیان داشت: هر عضو مجمع می تواند وکالت رای دو عضو دیگر را داشته باشد و در انتخاب اعضای جدید هیات مدیره مجمع مشارکت داشته باشد. لازم به ذکر است این مجمع روز یکشنبه ۱۹ آذرماه جاری از ساعت ۱۷ در محل سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار می گردد.