همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید دانشجویان سرآمد دانشگاه‌ها انتخاب و معرفی خواهند شد

دانشجویان سرآمد در بخش‌های: آموزشی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی و اجتماعی، بین‌المللی، ورزشی و هنری
۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۴ کد : ۲۶۴۱۹ اخبار دانشکده
بخش‌های هفتگانه: آموزشی؛ پژوهشی؛ فناوری؛ فرهنگی و اجتماعی؛ بین‌المللی؛ ورزشی؛ هنری آخرین مهلت ثبت نام: تا ۲۰ مهر ماه ۱۴۰۳ (به‌روزرسانی سوم)

فراخوان شناسایی و حمایت از دانشجویان سرآمد دانشگاه
سازمان امور دانشجویان به منظور نخبه پروری و ایجاد انگیزه برای دانشجویان مستعد و ساعی در طول دوره تحصیل، آئین نامه جامع شناسایی و حمایت از دانشجویان سرآمد را تدوین و ابلاغ نموده است. طبق اطلاعیه اعلام شده دانشجویان متقاضی برای شرکت در طرح انتخاب دانشجوی سرآمد می‌توانند تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۱ برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر به سایت سازمان امور دانشجویان(سجاد) به آدرس https://portal.saorg.ir مراجعه نمایند.

از کلیه دانشجویان واجد شرایط دعوت می‌شود، در فرایند انتخاب دانشجویان سرآمد دانشگاه‌ حداکثر تا 20 مهرماه ۱۴۰۳ با مراجعه به سامانه سجاد ثبت نمایند. لازم به ذکر است دانشجویان گرامی پس از ورود به سامانه سجاد با نام کاربری و رمز عبور شخصی، عنوان دانشجوی سرآمد را در پروفایل شخصی خود مشاهده نموده و اقدام به ثبت نام نمایند.

شرایط عمومی شرکت کنندگان

• التزام عملی به قانون اساسی و قوانین موضوعه ی کشور به تشخیص شورای انتخاب
  • عدم ارتکاب اعمال و رفتار مغایر با مقررات موسسه با شئون اخلاقی و رفتاری دانشجویی به تایید مراجع ذیصلاح
  • نداشتن محکومیت قطعی از کمیته انضباطی با مراجع قضایی در مقطع فعلی و گذشته
  • میانگین نمرات سال تحصیلی منتهی به ارائه درخواست دانشجو از میانگین دانشجویان رشته تحصیلی ورودی مربوطه بالاتر باشد.
  • دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری باید حد نصاب معدل کل بند فوق را بدون احتساب نمره پایان نامه احراز نمایند. دانشجویان مقطع دکتری تخصصی پژوهش محور، شرط معدل ندارند.
  • نداشتن سابقه سنواتی برای شرکت در فرایند انتخاب به عنوان شرط ورود الزامی است. (کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ۴ نیمسال، کارشناسی پیوسته ۸ نیمسال، کارشناسی ارشد ناپیوسته ۴ نیمسال، کارشناسی ارشد پیوسته ۱۲ نیمسال، دکتری عمومی دامپزشکی ۱۲ نیمسال، دکتری تخصصی پیوسته ۱۸ نیمسال، دکتری تخصصی ناپیوسته ۸ نیمسال، دکتری تخصصی بالینی ۸ نیمسال).

شیوه نامه حمایت از دانشجویان سرآمد دانشگاه

لینک ثبت نام

بخش‌های هفتگانه:

آموزشی؛ پژوهشی؛ فناوری؛ فرهنگی و اجتماعی؛ بین‌المللی؛ ورزشی؛ هنری

آخرین مهلت ثبت نام: تا ۲۰ مهر ماه ۱۴۰۳ (به‌روزرسانی سوم)
در سامانه جامع امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

دبیرخانه جشنواره:

تهران، انتهای اتوبان شهید همت، میدان ورزش، پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائیُ ساختمان معاونت دانشجویی تلفن: ۴۸۳۹۳۴۳۵ - ۴۸۳۹۳۴۲۳

دریافت فایل راهنمای ثبت‌نام دانشجویان سرآمد

دریافت فایل شیوه‌نامه

دریافت فایل آیین‌نامه

توجه: جهت شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه کشوری سال ۱۴۰۳، کسب عنوان «دانشجوی سرآمد دانشگاه علامه طباطبائی» در هر یک از عناوین سرآمدی الزامی می‌باشد.