اطلاعیه معاونت آموزشی: از درخواست های دانشجویی جهت طرح در کمیسیون مورادخاص هزینه دریافت می شود

۳۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۲ کد : ۲۶۰۴۱ اطلاعیه های آموزشی

مطابق اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه، خدمات پس از دانش‌آموختگی، جهت طرح درخواست دانشجویان در کمیسیون موارد خاص دانشگاه برای مشروطی، مرخصی تحصیلی بدون احتساب در سنوات، بازگشت به تحصیل و ...، از دانشجویان هزینه دریافت خواهد شد. این موضوع در سامانه آموزشی دانشگاه پیاده‌سازی شده و ضروری است کارشناسان محترم اداره آموزش اگر درخواستی از سوی دانشجویان جهت طرح در کمیسیون موارد خاص دانشگاه دریافت می‌نمایند، پس از بررسی دقیق درخواست، چنانچه تشخیص داده شد که درخواست دانشجو به لحاظ شرایط و مدارک موجود می‌تواند در کمیسیون مطرح شود، درخواست را تایید نمایند؛ طبق فرایند موجود در سامانه آموزشی پس از تایید، به دانشجو بازگردانده می‌شود تا هزینه مصوب را پرداخت نمایند. تاکید می‌شود درخواست‌هایی تایید شود که ضرورت طرح آن در کمیسیون موارد خاص دانشگاه تشخیص داده شده باشد.