برگزاری سخنرانی

۲۴ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۱۴۸ اخبار دانشکده
مدیریت شهری از منظر سیاست گذاری اجتماعی
برگزاری سخنرانی

به مناسبت هفته پژوهش، سخنرانی با موضوع مدیریت شهری از منظر سیاست گذاری اجتماعی، در روز سه شنبه 23/ 9/ 95 با سخنرانی سرکار خانم دکتر قاراخانی و خانم دکتر میترا عظیمی و با حضورجمعی از دانشجویان در محل سالن ارشاد دانشکده علوم اجتماعی برگزار گردید.

دراین جلسه ابتداخانم دکتر قاراخانی به ارائه تعاریف و مفاهیم سیاست گذاری اجتماعی و ضرورت آن در جامعه پرداختند و اقدام به ارزیابی برنامه های پنج ساله اول و دوم شهرداری از منظر سیاست گذاری نمودند.

در ادامه خانم دکتر عظیمی به وجود چالش های نهادی و قانونی در بدنه شهرداری اشاره داشتند و در کنار فقدان سرمایه اجتماعی، تعارض های قانونی و بروز موازی کاری در اجرای وظایف شهرداری را مهمترین عامل در عدم تحقق شعار شهرداری مبنی بر تغییر از یک نهاد خدماتی به نهاد اجتماعی دانستند.

در انتها پرسش و پاسخ دانشجویی صورت گرفت.