لزوم ثبت نام تمامی دانشجویان بین الملل در سامانه sa_org (سائورگ) و ارائه کد به آموزش دانشکده ها

۲۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۰ کد : ۲۱۱۷۹ اطلاعیه های آموزشی

اطلاعیه پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان دانشگاه:

اعلام لزوم ثبت‌نام کلیه دانشجویان بین‌الملل دانشگاه در سامانه saorg و اخذ روادید و گذرنامه تحصیلی، ضمن تأکید مجدد بر اهمیت موضوع مذکور، به اطلاع می‌رساند؛ باتوجه به الکترونیکی شدن تمامی امور کنسولی دانشجویان بین‌المللی از اسفندماه سال 1401، دانشجویانی که کد بلامانع تحصیلی خود را از سامانه سائورگ دریافت نکرده‌اند، امکان انجام امور کنسولی اعم از خروج و مراجعت،‌ صدور و تمدید اقامت، خروج قطعی و دریافت مدرک تحصیلی و ... را نخواهند داشت. لذا جهت تسریع و تسهیل در ارائه خدمات کنسولی به این دانشجویان، خواهشمند است دانشجویان بین‌المل دانشکده (به‌ویژه دانشجویان پذیرفته شده از طریق آزمون سراسری و بورسیه وزارت عتف)، کارشناسان محترم آموزش دانشکده‌ها پرونده‌های تحصیلی ایشان را مجدداً بررسی کرده و نسبت به رفع نواقص موجود اقدام نمایند.

لینک دانلود فایل