اطلاعیه ارسال مدارک برای انتخاب دانشجوی پژوهشگر برتر به مناسبت هفته پژوهش

۰۱ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۲ کد : ۱۹۸۴۹ اطلاعیه های آموزشی

قابل توجه دانشجویان محترم دوره دکتری و کارشناسی ارشد

جهت تجلیل از دانشجوی پژوهشگر برتر به مناسبت هفته پژوهش در هر دانشکده ( یک نفر دوره دکتری و یک نفر دوره کارشناسی ارشد) بر اساس شرایط زیر انتخاب خواهند شد:

دانشجویانی که در دوره تحصیل در این دانشگاه، در سالهای گذشته در جشنواره پژوهشگران برتر دانشگاه برگزیده شده اند، نمیتوانند داوطلب انتخاب به عنوان دانشجویان برتر دانشکده در همان دوره باشند.

برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد کسب حداقل 5 امتیاز پژوهشی و برای دانشجویان دوره دکتری کسب حداقل 10 امتیاز از فعالیتهای پژوهشی الزامی است.

دانشجویان برتر دانشکده صرفاً بر اساس فعالیتهای پژوهشی یک ساله منتهی به مهر 1401( از 01/07/1400 تا 31/06/1401 )انتخاب و در مراسم تقدیر از پژوهشگران دانشکده از ایشان تقدیر خواهد شد.

خواهشمند است دانشجویان حائز شرایط مدارک پژوهشی خود را تا تاریخ 12/9/1401 (دوازدهم آذر ماه ) به امور پژوهشی دانشکده ارائه نمایند.

امور پژوهشی دانشکده علوم اجتماعی