اطلاعیه مراحل دفاع از پایان نامه ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد

۱۳ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۰ کد : ۱۹۰۱۶ اطلاعیه های آموزشی

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم اجتماعی اعلام نموده است که در راستای توسعه فرایندهای آموزشی به صورت الکترونیکی دانشگاه، از تاریخ  ۹/ ۶/ ۱۴۰۱ کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد که تصمیم به دفاع از پایان نامه خود دارند، لازم است از طریق سامانه گلستان تقاضای خود را ثبت کنند. سپس طبق فلوچارت مربوطه اساتید راهنما و مشاور آن را تایید نمایند. در مرحله بعد مدیر گروه آن را در سامانه گلستان تایید کرده و نیز داوران پیشنهادی را معرفی نماید، بعد در جلسه شورای دانشکده تعیین داور شود. در ضمن با پیشرفت هر مرحله از کار پیامک ارسال می گردد.
دانشجویان عزیزی که پیش بینی می کنند تا پایان شهریور ماه سال جاری دفاع می کنند در جریان این امور قرار داشته باشند. با توجه به فلوچارت تهیه شده و راهنمای آموزشی ثبت پایان نامه در سامانه گلستان،  در صورت هر گونه مشکلی با کارشناسان مربوطه (خانم اخگری برای رشته های مطالعات فرهنگی، مددکاری اجتماعی، مدیریت خدمات اجتماعی، جامعه شناسی و مطالعات زنان)  (آقای سجاد کرمی برای رشته های برنامه ریزی منطقه ای، برنامه ریزی شهری، مطالعات جوانان و برنامه ریزی رفاه اجتماعی)  (آقای رجب زاده برای رشته های مردم شناسی و جمعیت شناسی) هماهنگی لازم به عمل آید.

فایل فلوچارت دفاع

فایل راهنمای دفاع  -  ویژه دانشجویان