اطلاعیه مهم - برنامه زمانبندی انتخاب واحد، حذف و اضافه نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۰۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۲ کد : ۱۸۹۰۵ اطلاعیه های آموزشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، دانشجویان این دانشگاه می توانند از تاریخ ۱۲ تا 16 شهریورماه سال جاری نسبت به انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ اقدام کنند. همچنین بازه زمانی حذف و اضافه برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی از 27 شهریورماه تا 2 مهر ماه ۱۴۰۱ و پایان حذف اضطراری 30 آذرماه تعیین شده است.
15 شهریور ماه نیز آخرین مهلت ارائه درخواست تمدید سنوات مقاطع تحصیلات تکمیلی برای نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401 است. بر اساس مقررات آموزشی، عدم انتخاب واحد در موعد مقرر به منزله انصراف از تحصیل محسوب می شود.
کلاس‌های نیمسال اول سال تحصیلی جدید دانشگاه علامه طباطبائی از روز شنبه 19شهریور ماه به صورت حضوری آغاز می‌شود.
در تقویم آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، 7دی ماه ۱۴۰۱ به عنوان پایان کلاس ها و بازه زمانی برگزاری امتحانات پایان ترم 17 تا 28 دی ماه 1401 در نظر گرفته شده است.