وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی «دکتر مهدیه محمدتقی زاده» را به عنوان مشاور خود منصوب کرد

۰۷ تیر ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۸ کد : ۱۸۵۶۵ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی، دکتر مهدیه محمدتقی زاده عضو هیئت علمی گروه آموزشی مطالعات زنان دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه علامه طباطبائی را به عنوان مشاور خود منصوب کرد. در این حکم آمده است: «سرکار خانم دکتر مهدیه محمدتقی زاده نظر به شایستگی های علمی و روحیه انقلابی و مکتبی، سرکار عالی را به سمت مشاور وزیر منصوب می‌نمایم.
ماموریت های مورد نظر به این شرح است: عضویت در شورای تحول وزارتخانه و دبیرخانه این شورا، عضویت و حضور در کارگروه بانوان وزارتخانه، عضویت در کارگروه رصد فرهنگی. مزید توفیق سرکار عالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی زیر سایه امام عصر (عج) و رهبری داهیانه حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) از خداوند متعال خواستارم دارم.»
گفتنی است عضویت هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، فعال فرهنگی، دارنده امتیاز استعداد درخشان کشوری، مولف کتاب و ده ها مقاله علمی (پیرامون مباحث زنان،  فقه و حقوق خانواده در ایران و ...)، پژوهشگر بنیاد نخبگان، عضو کمیته راهبری سند تحول قضائی در معاونت اجتماعی قوه قضائیه، عضو هیئت مدیره انجمن علمی فقه و حقوق خانواده ایران، رئیس کمیته حقوق کودک و خانواده انجمن علمی حقوق کودک ایران، دبیر و داور رویدادها و جشنواره های متعدد فرهنگی و علمی ملی از جمله سوابق علمی و اجرایی دکتر محمدتقی زاده است.