مراسم افتتاحیه مرکز رشد و نوآوری های علمی

۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۱ کد : ۱۵۶۱۰ اخبار دانشکده
این مراسم بصورت مجازی و با حضور رئیس دانشگاه علامه طباطبائی،رئیس دانشکده علوم اجتماعی، اعضای هیات علمی و تعدادی از میهمانان خارج از دانشگاه برگزار گردید.
مراسم افتتاحیه مرکز رشد و نوآوری های علمی

مراسم افتتاحیه مرکز رشد و نوآوری های علمی علوم اجتماعی روز چهارشنبه با حضور دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، دکتر علی اسلامی پناه معاون پارلمانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دکتر تاج مزینانی رئیس دانشکده علوم اجتماعی و تنی چند از اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار گردید.

یکی از اهداف ایجاد مرکز نوآوری های علمی علوم اجتماعی در دانشکده کاربردی تر شدن علوم اجتماعی با کمک استارتاپ ها، استادان و دانشجویان و اجرای ایده های خلاقانه و نوآورانه در زمینه های علوم اجتماعی در سطح کشور را می توان برشمرد.