فراخوان رقابت دانشجویان علاقمند و آشنا به هنر خوشنویسی

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۳۳۷ اخبار دانشکده
توسط شبکه دانشگاه های جاده ابریشم SUN
 فراخوان رقابت دانشجویان  علاقمند و آشنا به هنر خوشنویسی

پیرو  برگزاری همایش Education of humanities and liberal arts: Exploring joint projects enhancing values of the silk ،‌  توسط شبکه دانشگاه های جاده ابریشم SUN و فراخوان شرکت در  این همایش در بخش رقابت های دانشجویی، به اطلاع می رساند دانشجویان علاقمند و آشنا به هنر خوشنویسی می توانند اسکن با کیفیت بالا از نمونه آثار خود را برای شرکت در این رقابت تا پنجم خرداد ماه سال 1396 برای سرکار خانم دکتر رز فضلی، کارشناس محترم  اعزام دانشجویان به برنامه های بین المللی در دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه ایمیل نمایند.

شایان ذکر است آثار ارسالی باید محتوی اشعاری در زبان فارسی با مضمون جاده ی ابریشم،‌ جاده و یا سفر باشند که به خط نستعلیق و با تکنیک های خوشنویسی ایرانی به نگارش در آمده اند. زمان برگزاری نمایشگاه تیر ماه سال 1396 می باشد.

آدرس ایمیل  rose_fazli@yahoo.com