برگزاری کارگاه علوم اجتماعی محاسباتی با حضور معاون فرهنگی وزیر علوم جناب آقای دکتر کلانتری

۱۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۰ کد : ۲۳۳۶۷ اخبار دانشکده

سومین هفته مدرسه علوم اجتماعی محاسباتی در روز سه‌شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۲ در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد. این جلسه با حضور دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم آغاز شد. دکتر کلانتری در صحبت‌های خود به اهمیت روزافزون حوزه‌ی علوم اجتماعی محاسباتی و نقش پررنگ آن در آینده‌ی دانشگاه اشاره کرده و به جایگاه دانشجو و دانشگاه در ترویج این حوزه پرداخت.

پس از آن دکتر مسعود کاویانی متخصص ارشد داده در هلدینگ صباایده و مولف کتاب‌های در حوزه داده‌ کاوی به تدریس داده کاوی برای دانشجویان علوم انسانی پرداخت. دکتر کاویانی پس از مرور مفاهیم داده کاوی و یادگیری ماشین، نرم‌افزارهایی که می‌تواند در پژوهش‌های جامعه‌شناختی مفید باشد را معرفی کرد.

در انتها دکتر بابک حسین خلج، عضو هیئت علمی و مسئول آزمایشگاه علوم داده دانشگاه شریف در ارائه خود به لزوم و اهمیت ارتباط دانشکده‌‌های فنی و علوم انسانی برای پیشبرد پژوهش‌های نوین پرداخت.