فراخوان تشویق آثار پژوهشی بین‌المللی

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۶ کد : ۲۲۹۸۴ اخبار دانشکده
فراخوان تشویق آثار پژوهشی بین‌المللی

به منظور ایجاد انگیزه و تشویق اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علامه‌طباطبائی برای پدید آوردن آثار پژوهشی بین‌المللی معتبر و تقویت جایگاه دانشگاه در نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی، پدیدآورندگان این آثار که براساس شیوه‌نامه تشویق مقالات دانشگاه، تدوین شده است؛ از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه علامه‌طباطبائی تشویق می شوند.

با استناد به شیوه‌نامه تشویق آثار پژوهشی دانشگاه علامه‌طباطبائی:
- اعضای هیئت علمی  که آثار پژوهشی آنها در بازه زمانی یکم شهریورماه 1401 تا یکم شهریورماه 1402 به چاپ رسیده است می توانند نسبت به ثبت  آثار خود در سامانه aris به نشانی: aris.atu.ac.ir تا تاریخ 20 مهرماه 1402 اقدام کنند.
- دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی که آثار پژوهشی بین‌المللی آنها در بازه زمانی گفته شده (یکم شهریورماه 1401 تا یکم شهریورماه 1402) منتشر شده است، می‌توانند آثار خود را جهت بررسی به کارشناسان پژوهشی دانشکده تحویل دهند.
- دانشجویانی که در سال 1400 فارغ‌التحصیل شده‌اند ولی آثار پژوهشی آنها در بازه زمانی تعیین شده (یکم شهریورماه 1401 تا یکم شهریورماه 1402) به چاپ رسیده نیز می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند.

شرایط تشویق آثار پژوهشی مندرج در شیوه‌نامه:
ذکر نام دانشگاه علامه‌طباطبائی و وابستگی اعضای هیئت علمی و دانشجویان به دانشگاه
ذکر املای مصوب انگلیسی نام دانشگاه(Allameh Tabataba'i University)

مهلت ثبت و ارائه آثار پژوهشی بین‌المللی: 20 مهرماه 1402

دانلود شیوه‌نامه