هفته پژوهش و فناوری با تجلیل از پژوهشگران برگزیده از ۱۸ تا ۲۵ آذرماه ۱۴۰۱ در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.

اعلام برنامه های هفته پژوهش در دانشکده علوم اجتماعی
۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۹ کد : ۱۹۹۹۰ اخبار دانشکده

هفته پژوهش و فناوری با تجلیل از پژوهشگران برگزیده به همت معاونت پژوهشی از ۱۸ تا ۲۵ آذرماه ۱۴۰۱ در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، هفته پژوهش و فناوری با شعار «پژوهش و فناوری، پیشران تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین»، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی، با معرفی و تجلیل از پژوهشگران برگزیده و نیز تبیین سیاست های راهبردی و برنامه های پژوهشی با هدف دستیابی به مرجعیت در علوم انسانی با تاکید بر سرمایه های فکری در چارچوب تعالیم الهی، از 18 تا 25 آذرماه 1401 در این دانشگاه برگزار می شود.
در این هفته نشست های تخصصی، سخنرانی، کرسی های نظریه پردازی و کارگاه های آموزشی در دانشکده ها و واحدهای پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود. همچنین  اعضای هیئت علمی در حوزه های مختلف مانند دانشمندان یک درصد برتر دنیا، پر استناد بین المللی، پژوهشگر برتر در گروه علوم انسانی، پژوهشگر برتر دانشگاه در گروه علوم پایه و پژوهشگر برتر دانشکده ها معرفی و مورد تقدیر قرار می گیرند.