نشست هم اندیشی اساتید دانشکده علوم اجتماعی و تجلیل از جناب آقای دکتر هزارجریبی استاد نمونه کشوری و جناب آقای دکتر غیاثوند استاد نمونه دانشکده

۰۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۲ کد : ۱۸۱۷۶ اخبار دانشکده

این نشست در تاریخ دوشنبه دوم خرداد 1401 برگزار گردید. در این نشست رئیس دانشکده به طرح مهمترین چالش های آموزشی و پژوهشی و ضرورت اجرای طرح راهبردی دانشکده اشاره داشتند. سپس معاون آموزشی دانشکده در خصوص ضرورت همراهی اساتید در جهت جلوگیری از تطویل سنوات دانشجویان و اعمال سخت گیری بیشتر در تخصیص نمرات دانشجویان و ارایه راهکارهای ارتقای سطح کیفی آموزش مواردی را مطرح ساختند.  همچنین معاونت پژوهشی در خصوص آخرین تغییرات در سامانه ترفیعات و گرنت اساتید اطلاعاتی را ارایه نمودند. در انتها از سوی برخی همکاران هیئت علمی نیز مواردی عنوان شد و مقرر گردید مسئولین دانشکده در جهت برطرف ساختن کمبودها اقدام نمایند.

در این نشست از جناب آقای دکتر هزارجریبی استاد نمونه کشوری و همچنین جناب آقای دکتر غیاثوند استاد نمونه دانشکده تقدیر به عمل آمد.