گزارش تصویری؛

مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشگاه علامه‌طباطبائی

۲۶ آذر ۱۴۰۲ | ۲۱:۱۱ کد : ۲۳۹۰۳ خبر روز
مراسم عزاداری استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی به مناسبت سالروز شهادت بزرگ‌بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) در مسجد امام علی (ع) این دانشگاه برگزار شد.
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشگاه علامه‌طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه، دکتر عباسعلی وفایی، معاون توسعه و مدیریت منابع، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی و جمعی از مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان در مسجد امام علی (ع) این دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی در سوگ بانوی دو عالم حضرت زهرای مرضیه (س) با قرائت زیارت عاشورا، مداحی و مرثیه‌خوانی به عزاداری و سینه‌زنی پرداختند.
همچنین در بخش دیگری از این مراسم حجت‌الاسلام محمد تنها، معاونت نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران در سخنانی به تبیین ابعاد مختلف سیره حضرت صدیقه طاهره (س) به ویژه ولایت‌پذیری او پرداخت و اظهار کرد: حضرت زهرا (س) یک اُسوه و الگو برای تمام دوران است.
در پایان این مراسم نیز نماز جماعت ظهر و عصر اقامه شد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی مسجد امام علی(ع) ایام فاطمیه شهادت حضرت زهرا(س) عزاداری