به همت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار می شود؛

ششمین همایش بین‌المللی اربعین

۲۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۲ کد : ۲۲۵۳۷ خبر روز
ششمین همایش بین‌المللی اربعین با عنوان: «اربعین، همبستگی ملی، همگرایی اسلامی و مقاومت جهانی» به همت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار می‌شود.
ششمین همایش بین‌المللی اربعین

به گزارش روابط عمومی،‌ ششمین همایش بین‌المللی اربعین با عنوان: «اربعین، همبستگی ملی، همگرایی اسلامی و مقاومت جهانی» در 8 محور، به همت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار می‌شود.

این همایش 20 شهریورماه 1402 در محورهای «اربعین؛ سیاست و روابط بین‌الملل»، «اربعین؛ مطالعات فرهنگی - اجتماعی»، «اربعین؛ مطالعات مدیریتی - اقتصادی»، «اربعین؛ الهیات و فلسفه»، «اربعین؛ هنر و ادبیات»، «اربعین؛ روان‌شناسی و سلامت»، «اربعین و علوم ارتباطات»، «اربعین و تجربه زیسته»، در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند چکیدۀ مقالات خود را تا 31 مردادماه 1402 به آدرس  https://arbaeen6.atu.ac.ir ارسال کنند. همچنین مهلت ارسال نهایی مقالات، 10 شهریورماه 1402 است.

برای دریافت توضیحات تفصیلی به سایت همایش مراجعه شود.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی ششمین همایش اربعین دانشکده حقوق و علوم انسانی شهریورماه 1402